CNC Centar – Dijelovi, komponente i upravljanje za CNC mašine.

Prva specijalizovana prodavnica ove vrste u Bosni i Hercegovini. Prodaja dijelova, komponenti i upravljanja za CNC mašine.

step motorilinearna mehanikacilindricne vodilicemach3 kontrolna ploca

 

Veliki izbor komponenti za CNC mašine: step motori, servo motori, obradni motori, linearna tehnika, transmisija i elektronika.

 

CNC Centar je nastao kao proizvod dugogodišnjeg iskustva u polju automatike i proizvodnje. Djeluje pod rukovodstvom firme Solar ing d.o.o., osnovane davne 1985. godine. Od 2010. godine, pored dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i obradi metala, Solar ing d.o.o. izrađuje CNC mašine za svoje vlastite potrebe. Tako je i nastala ideja da se znanje i iskustvo stečeno tokom svih ovih godina podijeli i sa širom javnosti zainteresiranom za pokretanje vlastitog biznisa i izrade CNC mašina.

Nudimo širok izbor komponenti za CNC mašine, a svakako smo tu i da sa Vama podijelimo naše znanje i savjete koje smo stekli.

 

prodaja cnc masina

 

 
Potražite nas i na društvenim mrežama: 

 

Instagram

facebook

CNC Centar – Pouzdan partner za Vaš biznis.

 

2 thoughts on “CNC Centar – Dijelovi, komponente i upravljanje za CNC mašine.”

  1. Pozdrav. Trebao bih mi jedan dio za automobil, da se napravi pomocu CNC-a. Da li radite takve poslove? Dio nije zahtjevan, u pitanju je jedna manja cijev za 2 žlijeba. Lp

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

thirteen − 9 =

Shopping Cart